Antiek uit Engeland

Robert Heineman importeert al jaren lang antiek uit Engeland.

Zijn passie voor Antiek is in de jaren uitgegroeid tot een zeer compleet aanbod in zijn antiek showroom ( winkel ) en antiek groothandel.

Antiek uit Engeland heeft doorgaans een zeer goede kwaliteit. Alleen het restaureren van Antiek is een al vak apart, Robert Heineman heeft jarenlange ervaring in het restaureren van Antiek  Antiek Heineman beschikt over restauratie atelier in Terschuur. De kwaliteit van Engelse Antieke meubelen is wereldwijd zeer bekent, omdat het meubelmakers werk op een zeer hoog niveau stond en staat. Sinds de 19e eeuw zijn de meubelmakers uit Engeland hoog gewaardeerd, hierdoor beschikt Heineman nu over een zeer uitgebreide collectie Engelse Antieke meubelen. Deze Antieke meubelen worden maandelijks door Robert Heineman op een van zijn speurtochten door het Engelse platteland ingekocht. Vervolgens in het antiek restauratie atelier gebracht, indien nodig gerestaureerd, getaxeerd en naar Nederland verscheept.

Antiek uit Engeland is door zijn doorgaans strakke vormgeving , mooie design, gemaakt van de mooiste materialen nog altijd zeer geliefd bij een groot publiek.              

In Nederland beschikt Heineman ook over een eigen antiek restauratie atelier, naast een gedeelte totaal restauratie van het engelse antiek, kunnen wij bijna iedere restauratie van antiek in eigen atelier uitvoeren.  Vanzelfsprekend kunnen wij uw antiek aankoop naar uw wensen aanpassen, denk hierbij aan een extra kastplank, etc. Wij restaureren altijd met een groot hart voor antiek, en gebruiken de beste kwaliteit aan materialen.

Antiek aankopen, met  inruilgarantie, is een zeer unieke manier om uw waardevolle aankopen haar waarde te laten behouden. Antiek uit Engeland is volop te bewonderen in onze sfeervolle antiek showroom in Terschuur. ( zie onze route beschrijving ) Wij nodige u graag uit om onze Antiek showroom te bezoeken en te genieten van de sfeervolle Antiek collectie.

 

 

Antiek Engelse tafels:

Antieke Engelse tafels onderscheiden zich door de vele variaties gemaakt door verschillende meubelmakers uit het einde van de 19e eeuw Een van de belangrijkste kenmerken van deze antieke tafels is hun strakke vormgeving , kwaliteit van de toen gebruikte materialen en de vele verstel / uitschuif mogelijkheden.

Antiek mahonie meubelen uit eind 19e eeuw werden in Engeland grotendeels in massief hout uitgevoerd, in vele andere delen van Europa werd er in deze tijd gefineerd. Mede hierdoor onderscheiden de antieke Engelse meubelen uit deze eeuw zich met de rest van Europa.

Antiek past in ieder interieur, heeft u een moderne inrichting dan brengt dat ene Engelse antiek meubel die heerlijke warme sfeer in huis. Bent u klassiek / landelijk georiënteerd dan hebben wij zeker dat ene pronkstuk waar u altijd al naar op zoek was. Wij willen u graag vrijblijvend adviseren over de juiste keuze van antiek in uw interieur. Kom eens kijken naar al dit sfeervolle antiek. U bent van harte welkom in Terschuur bij de grootste antiek showroom van midden Nederland, Heineman Antiek.