alternative picture

Antiek restauratie

Bent u op zoek naar een ambachtelijke Antiek restaurateur?

 

Bij Heineman Antiek worden meubelen gerestaureerd in eigen werkplaats, 40 jaar ervaring in antiek restauratie,heeft u interesse wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Antiek Restauratie
In Nederland beschikt Heineman ook over een eigen antiek restauratie atelier, naast een gedeelte totaal restauratie van het Engelse antiek, kunnen wij bijna iedere restauratie van antiek in eigen atelier uitvoeren. Vanzelfsprekend kunnen wij uw antiek aankoop naar uw wensen aanpassen, denk hierbij aan een extra kastplank, etc. Wij restaureren altijd met een groot hart voor antiek, en gebruiken de beste kwaliteit aan materialen.
Heineman Antiek heeft al meer dan 40 jaar diverse eigen antiek restauratie ateliers
Naast de antiek showroom in Terschuur  beschikken wij over een groot restauratie atelier, waar we goed geoutilleerd zijn om de meubels weer in een perfecte staat te brengen. Naast het restaureren van meubelen kunnen wij ook uw antieke stukken beoordelen of een restauratie mogelijk is.


Restauratie voor bedrijven en particulieren

Wij restaureren ook  graag uw antieke meubelen.
Mocht ook uw meubel aan een restauratie toe zijn dan kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan zal onze restorateur uw meubel beoordelen op basis van de te verrichten werkzaamheden, materialen, uren en u een duidelijk kosten overzicht sturen